Az Ön kosara üres


Kosár bezárása


A kosár tartalma csak bejelentkezve látható

Magunkról

Társaságunk, a NYÍR-PEN Kft író-, irodaszer és papíráru, kis- és nagykereskedéssel foglalkozik.


A megalakulás óta eltelt közel 25 év alatt Nyíregyháza város egyik legnagyobb, meghatározó papírszaküzletévé váltunk.

A LEPORELLÓ PAPÍRSZAKÜZLET – a víztorony mellet – Nyíregyházán a Szarvas út 48. szám alatt, 170 m2-res légkondicionált eladótérrel, hozzáértő, fiatal, lelkes munkatársakkal várja a Tisztelt vásárlókat.
A bőséges választék, versenyképes árak, a kulturált vásárlási feltételek, a vonalkódos pénztárak, és számlázási rendszer biztosítják a gyors kiszolgálást.


alt

Üzletünkben a lakossági egyéni vásárlók, diákok mellet viszonteladók, közületetek, cégek, kis- és nagyvállalkozások a vásárlóink. Célunk, hogy vásárlóink elégedett vevőként elsőként hozzánk térjenek vissza újabb igényeikkel. Ezért a termékkínálatot az átfogó választék, a minőség, a használhatóság, a tartósság és a kedvező ár jellemzi. A forgalmazott márkák, termékcsaládok a hazai és a nemzetközi élvonalhoz tartoznak. Termékeinket csak gyártóktól és gyári képviseletektől vásároljuk a legkedvezőbb áron, ez a tény garantálja a termékek kiemelkedő ár - érték arányát. Termékeikből weboldalunkon válogathat, a baloldalon lévő csoportosítás megkönnyíti a válogatást, keresést, és a megrendelést. A cikkeknél árat, képet és rövid ismertetést talál. A kiválasztott terméket bejelentkezés után rendelheti meg. Webshopunk választékát elsősorban a magánvásárlók igényei alapján állítottuk össze. Céges vásárlóként látogasson el a kifejezetten irodai, munkahelyi választékot tartalmazó webáruházunkba, melyet a www.nyirpenwebaruhaz.hu címen vagy az oldal tetején cégellátás logóra kattintva érheti el.

Itt közel 10.000 termék közül választhat online, így a termékek leírása, képe és ára mellett megtalálja az éppen aktuális készletinformációit is, Pl.: "Raktáron" vagy "2 hét a szállítási határidő". Azonnal tájékozódhat, és választhat másik hasonló terméket a hiányzó helyett. A kosárba tett terméket rendszer foglalja, másnak nem engedi át, amíg Ön a kosárból ki nem veszi. A rendszer éjfélkor üríti a meg nem rendelt kosarakat. Bízunk benne, hogy nálunk mindent megtalál, amire a korszerű irodában szüksége lehet, és így Ön a korszerű irodából a legmodernebb módon vásárolhat, és ki is szállítjuk Önhöz az ország határain belül. Külön regisztráció szükséges! A regisztrálás nem automatikus. Bejelentkezés után láthatja az árakat és ezután adhatja le rendelését. Részletek az oldalon található „Vásárlási feltételekben”! Bízza ránk céges beszerzéseit! Egész évben számíthat ránk! Forgalmazott termékeinkről több éve katalógust is tudunk biztosítani, mely elektronikus formában is elérhető a www.irodaszerbeszerzesiabc.hu címen. Cégellátói tevékenységünk keretében vállaljuk speciális igényeket, különleges tulajdonságú egyedi termékeket is tudunk biztosítani, a ragasztás és jelöléstechnika, illetve a csomagolóanyagok területén. Forduljon hozzánk bizalommal! Szívesen vesszük érdeklődését. Kérdéseivel, észrevételeivel keressen bennünket Kapcsolat oldalonlévő elérhetőségünkön, vagy írjon nekünk !

Nyír-Pen Kft.

Ez a weboldal az Új Széchenyi terv keretén belüli nyertes pályazat támogatásával valósult meg.

alt


forgalmazott márkák