Az Ön kosara üres


Kosár bezárása


A kosár tartalma csak bejelentkezve látható

Sitetalk kuponos vásárlási lehetőség a Leporelló papírszaküzletben!


A SiteTalk közösségi oldalon egy fantasztikus kuponos vásárlási lehetőség is van. Itta vevők 30-40 sőt 50%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá rengeteg termékhez, szolgáltatáshoz. Megtalálható itt szinte minden, fittnesz termek, éttermek, kávézók vagy szállodák nagyon kedvező ajánlatai. Ez tetszik az embereknek, sokan látogatják a SiteTalk-ot és kihasználják a kedvező lehetőségeket.

Egy ilyen népszerű dologból természetesen a Leporelló Papír Szaküzlet sem szeretne kimaradni, megtalálható itt a mi visszautasíthatatlan ajánlatunk is.

 

leporello-bolt


Társaságunk a NYÍR-PEN Kft író-, irodaszer és papíráru, kis- és nagykereskedéssel foglalkozik. A megalakulás óta eltelt 25 év alatt Nyíregyháza város egyik legnagyobb, meghatározó papírszaküzletévé váltunk. A LEPORELLÓ PAPÍRSZAKÜZLET – a víztorony mellet – Nyíregyházán a Szarvas út 48. szám alatt, 170 m2-res légkondicionált eladótérrel, hozzáértő, fiatal, lelkes munkatársakkal várja a Tisztelt vásárlókat. A bőséges választék, versenyképes árak, a kulturált vásárlási feltételek, a vonalkódos pénztárak, és számlázási rendszer biztosítják a gyors kiszolgálást. Üzletünkben a lakossági egyéni vásárlók, diákok mellet viszonteladók, közületetek, cégek, kis- és nagyvállalkozások a vásárlóink. Célunk, hogy vásárlóink elégedett vevőként, elsőként, hozzánk térjenek vissza, újabb igényeikkel. Ezért a termékkínálatot az átfogó választék, a minőség, a használhatóság a tartósság és a kedvező ár jellemzi. A forgalmazott márkák, termékcsaládok a hazai és a nemzetközi élvonalhoz tartoznak. 
-
Ezen kívül a SiteTalk egy olyan új pontrendszert vezetett be, hogy ingyen juthat bárki hozzá még a kuponokhoz is! Teljesen új ez a közösségi oldalak között. Most a SiteTalk jutalmazza az aktivitást is. Ha valaki belép az oldalára, ha posztol, ha képet tölt fel stb. minden pontot ér. Ezeket a pontokat elkölthetem az oldalon, vehetek belőle kuponokat, játszhatok rajta, vagy az aukciós oldalon is licitálhatok nagyon értékes műszaki termékekre.

no1


A SiteTalk-on található egy aukciós oldal is, ahol drága műszaki cikkeket töredék áron lehet megnyerni. Ezeket az aktivitási pontokat el lehet költeni erre is. Tehát ha valaki ezt a közösségi oldalt használja, akkor itt a szórakozáson felül, még értékes termékeket is nyerhet.

 

licit

Rengeteg termék található a SiteTalk aukciókon, itt aztán találhat mindenki a fogára való kütyüt.

 

termekek


A SiteTalk-on lehetőség van játékra, Forex (valutapáros) kereskedésre, de megtalálható itt több mint 5000 webáruház kínálata is. Mégis ami teljesen egyedülálló ezen a közösségi oldalon, hogy itt a szórakozáson és az előnyökön felül még a megélhetését is megteremtheti bárki. Konkrétan a SiteTalk-al pénzt is lehet keresni!

Természetesen ez nem kötelező, de manapság ez sok embert érdekelhet. Gazdasági válság van, sok cég tönkre ment és sokan veszítették el az állásukat, vagy a saját cégüket. A legtöbb embernek szüksége van egy plusz pénzkereseti lehetőségre, de nem tudják hogy mihez kezdjenek. Az internet, a közösségi oldalak, az online kereskedelem olyan iparágak, amelyek a válság ellenére is szárnyalnak. Ebben nagy üzlet van most, de kevesen értenek az internet marketinghez igazán profi módon.

Ezért igazán jó üzlet a SiteTalk! Az OPN-SiteTalk lehetőséggel informatikai tudás nélkül is elkezdhet bárki pénzt keresni az internetről.

Az OPN-SiteTalk egy nagy és stabil nemzetközi cég, mára már 4 éves és több mint 200 országban jelen van. Minden országban teljesen hivatalosan van jelen, rendelkezik a szükséges engedélyekkel.

Komoly nemzetközi díjakat nyert üzleti kategóriákban 2012-ben és 2013-ban is: Pl. elnyerte a Nework Karrier Magazin (Európa legelismertebb network cégeket minősítő magazinja) első díját, mindhárom, 1. terjeszkedés, 2. technológia és 3. innováció katgóriában. Erre a linkre kattintva olvashatod az eredeti cikket: http://www.network-karriere.com/index.php?module=News&func=display&sid=20060

2013 szeptemberében pedig a Birkózó Világ Bajnokság fő szponzora volt, ide kattintva megnézhetsz egy cikket róla: http://www.sportfm.hu/birkozo-vb-ahol-emberek-talalkoznak-emberekkel/

De az AC Milán ázsiai tehetség kutató projektjét is támogatta már a SiteTalk, itt egy videó róla: http://hu.presentermovies.com/video/33720334

 

 milan


Szerintem a SiteTalk egy komoly cég, és nagyon jó üzlet. A következő linkekre kattintva további információkat tudhatsz meg az OPN-SiteTalk üzletről:

http://stock_online.st-wwc.com/videos/index.php?lang=hu

 https://www.facebook.com/euzletazinterneten?ref=hl 

http://www.alfanetworker.eu/sitetalk.html

http://www.siteteam.hu/Az_uzlet.html

http://biztosjovedelem.hu/sitetalk


A feltüntetett árak -amennyiben nincs máshogy jelölve- bruttó árak.
Áraink csak webes rendelésre érvényesek, az üzletünkben történő
vásárlás esetén eltérhetnek!